Her sabah uyanıp işe, okula ya da arkadaşlarımızla buluşmaya giderken saçlarımızı ne yapacağımızı düşünüyoruz uzun uzun aynanın karşısında. Belki bugün saçlarımız kıvırcık olmalıdır belki düz veya hafif dalgalı. Eski fotoğraflarımıza bakıp en çok hangi modelin bize yakıştığına karar vermeye çalışıyoruz. İşte buldun!  Bugün saçlarının nasıl olacağına sonunda karar verdin şimdi uzun sürecek bir saç yapma serüvenine başlamanın tam zamanı derken o kadar da uzun sürmeyeceğini fark ettin yeni aldığın saç şekillendiricisini hatırlayarak yüzünde bir gülümse oluştu bile. Bugün saçlarını taraklı düzleştiricini kullanarak hafif dalgalı yapabilirsin. Ne giydiğine nasıl bir makyaj yapacağına saçlarını yaparken karar verecek olabilirsin. Yüz şekline en çok yakışacak modeli en iyi kendin biliyorsun biz de sana birkaç yaratıcı saç modeli fikri vermek istiyoruz. İşte yüz şeklinde göre sana yakışacak saç modelleri ve onları nasıl yapacağınla ilgili birkaç ipucu.

 

OVAL YÜZ HATTI VE SAÇ MODELİ

Oval bir yüz hattına sahip olan kişiler bilirler ki onlara en yakışacak saç şekli hepsidir. Oval yüz hattı olan kişiler geniş bir seçenek yelpazesine sahiptirler. Saç düzleştiricileriyle kolayca yapacağınız düz saç size daha vamp bir görünüm katabilir. Dümdüz sırma gibi omuzlardan dökülen sağlıklı ışıltılı saçlar o günün kurtarıcısı olacaktır şüphesiz. Üzerinize ne giyerseniz nasıl bir makyaj yaparsanız yapın her an alımlı ve güzel görüneceksiniz.

 

YUVARLAK YÜZ HATTI VE SAÇ MODELİ

Yuvarlak bir yüz hattına sahipseniz yüzünüzü daha ince ve uzun gösterecek modellere ilgi duyabilirsiniz. Düzleştiricinizi çok yönlü olarak kullanabilir tam olarak düzleştirmeden hafif kıvrımlarla doğal su dalgaları yaratabilirsiniz. Su dalgası yaptığınız saçınıza biraz hareket katmak isterseniz ön iki taraftan örerek farklı bir stili deneyebilirsiniz. Dikkat çekici saçlar yapmak artık çok kolay.

 

KARE YÜZ HATTI VE SAÇ MODELİ

Kare olarak adlandırılan köşeli, hatları belirgin bir yüze sahipseniz yüzünüzü açığa çıkararak duru bir görünüm sağlayacak modelleri tercih edebilirsiniz. Yine de hareketli saçların her zaman daha havalı ve enerjik gösterdiğinizi biliyoruz. Bu yüzden size en çok yakışacak saç modeli at kuyruğu yaptığın saçlarını topladığın yerden buklelerle hareket kazandırmak olabilir. Önlerden bırakacağınız iki parça dalgalı saç ile yüzünüzü daha ince ve uzun gösterebilirsiniz.

 

KALP YÜZ HATTI VE SAÇ MODELİ

Kalp yüz hattına sahip kişiler genelde geniş bir alın çevresi ve sivri gelen bir çene hattı ve belirgin elmacık kemiklerine sahiptirler. Kalp yüz hattına sahip kişilerin yüzünü gösterecek saç modeli ise ihtişamlı bukleler olacaktır. Kullanacağınız bukle yapıcı bir maşa ile yüz hatlarınızı daha belirgin yaparken saçlarınızda her organizasyona eşlik edebilecek bir modele sahip olabilirsiniz. Gündüzden geceye doğru giderken saçlarınıza farklı hiçbir müdahalede bulunmadan stilinizi göz alıcı saçlarınızla tamamlayabilirsiniz.

 

Gideceğiniz her organizasyonda en büyük yardımcınız saç şekillendiricilerinize en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz. Saçlarında sürpriz sevmeyen, saçını, makyajını kendi hazırlamaktan keyif alan herkesin evinde olması gereken kişisel bakım ürünlerini inceleyin.